Stalumex
Maatwerk in stalen & aluminium ramen en deuren

Winkelcentrum Stein

Het voormalige winkelcentrum van Stein is een aantal jaren geleden volledig afgebrand. In ca 3 jaar is op deze plek een nieuw geheel overdekt winkelcentrum met appartementen gerealiseerd. Het nieuwe centrum van Stein heeft naast een commerciële functie wellicht nog meer betekenis voor de inwoners gekregen als sociale ontmoetingsplaats. Het is dé plek waar inwoners en ondernemers elkaar ontmoeten, de dag met elkaar doornemen en elkaar op de hoogte houden van nieuws en gebeurtenissen. Stein is trots op het fraaie, moderne centrum.

Aluminium ramen, deuren en vliesgevel

De vakmensen van Stalumex realiseerde zowel aluminium winkelpuien, aluminium vliesgevels als aluminium ramen en deuren voor dit prachtige project.

Nieuw winkelcentrum Stein

Het nieuwe centrumplan van Stein huisvest een dertigtal winkels en horecagelegenheden met boven het centrum appartementen. Het winkelcentrum betreft maar liefst 13.800 m2 winkelruimte. Een aantrekkelijke mix van detailhandel en sfeervolle horeca heeft de uitstraling vergroot. Wonen, winkelen en genieten komen hierdoor samen op één plek.