Stalumex
Maatwerk in stalen & aluminium ramen en deuren

KARAKTER & AUTHENCITEIT

De gerestaureerde Limburgse carréhoeve uit 1668 doet dienst doet als toegangspoort tot het landgoed St. Gerlach. In deze kasteelhoeve ligt tevens Burgemeester Quicx, Coffee & More. Dit koffie- en lunchconcept past bij het karakter van Château St. Gerlach als de unieke ontmoetingsplaats voor wandelaars, fietsers, omwonenden en hotelgasten.

In het najaar van 2016 zijn bij Château St. Gerlach van Oostwegel Collection in Valkenburg de deuren van de gerestaureerde Kasteelhoeve Broers geopend.

Monumentale stalen kozijnen

Kozijnen in monumenten vragen specifieke aandacht als het gaat om onderhoud of vervanging. Maar toch wilt u de isolatie van uw pand optimaliseren.

Bij Stalumex bent u aan het juiste adres als het gaat om renovatie of restauratie van uw stalen kozijnen. Wij kunnen de bestaande monumentale kozijnen namaken of wij zorgen dat de ontwerpwensen van de architect tot  passende stalen gevelelementen worden gemaakt die uitgevoerd kunnen worden met HR++ of HR+++ triple beglazing. 
Hierdoor creëert u duurzame kozijnen, welke voldoen aan de hedendaagse isolatie-eisen met een authentieke uitstraling.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een gratis adviesgesprek aan. Wij heten u welkom en informeren u graag over de mogelijkheden!