Visie

Visie

Ontwikkelingen op gebieden als duurzaamheid (energie winnen én besparen), gezondheid (zorgen voor een goed binnenklimaat met uitstekende luchtkwaliteit) en veiligheid (toegangscontrole en brand- en inbraakwerendheid), vinden we terug in de gevelbouw. Wij hebben de kennis, kunde en ervaring inzake gevelbouw om deze nieuwe ontwikkelingen in praktijk te brengen. Dat doen we door vroegtijdig in het bouwproces om tafel te gaan zitten met de beslissers in de bouwketen (o.m. opdrachtgevers, beleggers en architecten).

De basis daarvoor is het netwerk van vaste leveranciers en partners die we zorgvuldig uitkiezen om mee te werken. Daarnaast hebben we een solide basis van vaste en loyale klanten en vertrouwen we op onze trouwe en vakkundige medewerkers.

Onze strategie om onze missie en visie te realiseren is simpel maar effectief: via onze leveranciers, partners en klanten maken we weloverwogen en bewuste keuzes voor de toekomst op elk gebied (technisch, ecologisch, markt) en met aandacht voor de mens.

Missie

Wij willen onze onderscheidende positie op de gevelmarkt op gezonde wijze versterken en de meest gewilde partner zijn vanaf het advies tot en met het onderhoud van aluminium en stalen ramen, deuren, glasdaken en gevels. Een organisatie waarin de klant centraal staat en de medewerker ruimte krijgt voor ontplooiing. De samenwerking met Stalumex zal voor u een plezierige ervaring zijn.